Bloggeren // Vi bygger Nytt.

I denne utgaven av det flotte og lokale boligmagasinet «Vi bygger nytt» kan du lese om min juledekorering hjemme. Jeg liker det naturlige og enkle, ikke for mye rødt og mye selvlaget julepynt. Etter flere år så har jeg endelig fått ekte tre i hus, det falske måtte vike plass for ekte saker.  Den deilig granlukten fyller stua og julestemningen er på topp. Et juletre trenger heller ikke vær fullat av dekor, men det enkle kan også være like dekorativt. Norsk grantre er min favoritt.

Et bord dekket til julefest er alltid hyggelig og min store lidenskap siden jeg var svært ung. Har aldri dekket et bord likt opp gjennom årene og liker forandringer og utfordringer. Noe som pryder alle rom i hele huset er mine selvlagde grønne kranser. Litt over julebordet er også fint og du kan også lage små kranser til å dekorere serviettene eller å henge bordkortene i. Litt små kongle trær er også blitt min nye DIY i år. Disse blir en liten naturlig skog på bordet.

Titt innom det flotte boligmagasinet «Vi bygger nytt «og se alle de vakre hjem som finnes i denne utgaven. !

Ønsker alle en fin førjulstid-

No Comments

Post a Comment