// Bloggtreff på Kjærnes Gård //

 Mandag denne uke så var jeg på et koselig bloggtreff på den kjente Kjærnes Gård. Låven var fullstappet av inspirasjon fra Nordsjø Ide og Design , Borge tapeter og Bohus. Flott foredrag fra dyktige personer som er eksperter på sitt område innen maling, design og trender. Som bildene viser så er det tid for farger i hjemmet og de fargene og mønstrene som dominerer trendbildet er blått, gult, rødtoner og mye grønt. Tepeter med flotte geometriske mønster fra kjente designerer som blant annet Arne Jacobsen, Viola Gråsten og Stig Lindberg. Jeg ønsker å komme tilbake med tapet trender og farger i et senere innlegg.
 Flotte Alex Stol fra Sits ( Bohus) er en flott nyhet som er begynt å bli lagt merke til blant de interiør bevisste der ute. Se så fint til gult….

Jeg ønsker å si takk til de søte eierne av denne fantastiske gården som ville vise oss rundt og gi oss en titt inne i selve våningshuset hvor «hver gang vi møtes» artistene tilbringer tiden ved innspillinger. Idyll fra rom til rom. Nydelige farger og flotte møbler fra Bohus.

Takker også Nordsjø Ide og Design, Borge tapeter og Bohus for denne inspirerende dagen. Gleder meg allerede til neste år…

No Comments

Post a Comment