Colour of the Year 2018 » Heart Wood»

Nordsjø Ide og Design inviterte meg og mange andre kjente bloggere og instagrammere til Oslo. Her for å lansere Colour of the Year 2018 og fargen «Heart Wood» . Vi ble guidet gjennom sesongens trender og farger for 2018 av den dyktige farge og trend ekspert Per Nimer.  Han forklarte også hvordan eksperter fra flere land var samlet sammen for å komme frem til nettopp denne fargen vakre fargen» Heart Wood».

For på komme frem til årets farge så blir det i hovedsak lagt fokus på tendenser og utvikling innen mote, design, teknologi, arkitekturens fremtid og mye mer. Per Nimer dro oss inn i en fremtidens utvikling og ga oss utrolige innblikk i hvordan trender skapes og utvikles.

Årets farge «Coty18» ble presentert i de utroligste omgivelser hos Anette Quist som har sitt eget cateringfirma og bakeri. Hun åpnet sine dører til et helt fantastiske hjem og maten fra hennes cateringfirma ga oss en himmelsk smaksopplevelse. Med slike vakre omgivelser så var den et «lek» å ta perfekte bilder av årets farge.

Farge «Heart Wood» er en lilla/ rosa farge som er helt nedstøvet og gjør den veldig nøytral til mange andre farger. Som rosa, lilla, beige, sand, blått og brunt. Den har en følelse av «ro og snillhet». Dette er en farge som absolutt skal få pryde mine vegger hjemme.

Den vil passe godt til mine naturlige lyse farger og hvite gulv, samt perfekt til den allerede rosa vegg «Vintage Pink» som jeg har i stuen. Det er bare å fortsette og «bygge på» denne farge og spre om seg med nydelige farge toner. Gleder meg til å vise dere ferdige resultater og prosjekter i høst.

Dette vakre hjemmet var absolutt det perfekte sted for å holde «Nordsjø Ide og Design» sin lansering av fargen og den passet perfekt til inventar, møbler og interiør. Hos denne damen var alt nøye planlagt og ingenting stod til tilfeldighetene. Malte hvite gulv i «Diamond Flott» gulv-maling er ikke feil. Selv er jeg veldig fornøyd med mine hvite gulv hjemme og denne slitesterke malingen. På bildet under her så speiler «Heart Wood» seg gjennom i glansen.

Helt til slutt vil jeg beklage at dere ikke har hørt så mye av meg på bloggen i det siste, men «tiden strekker ikke til» og mitt ny oppstartede interiørkonsulent firma har tatt mye av tiden. Noe som jeg er veldig takknemlig og jeg kan virkelig si at jeg har «drømme jobben».

Ta frem malerkosten alle sammen, det er mange vegger som lengter etter farge der ute i de tusener av hjem.

Klem fra Ann Elin

No Comments

Post a Comment