Desenio-Plakater og posters

// Sponset innlegg// RABATT KODE

DESENIO – plakater og posters på nett.

DESENIO har det store og flotte utvalget av plakater og posters som passer de fleste hjem. De finnes i ulike størrelser, motiver og stilarter. Alt fra motiver fra naturen, abstrakt, fashion og grafisk kunst, samt mye mer. Jeg har aldri noen problem med å finne de motiver som passer meg.

Plakater kan også uttrykke hvilken stil du vil få frem i et rom eller hus. Eller hva med å hente opp farger i plakater ut ifra hvilke farger du har på vegger eller i tekstiler. Ja, mye kan uttrykkes i form av plakater og posters. Jeg liker å bytte ut mine motiver i rammene ofte for å få en enkel forandring.

DESENIO har også et stort utvalg BILDERAMMER i flere størrelser og farger. Da, kan du få det enda mer komplett når du bestiller. Det finnes også inspirasjons bilder, hvor flere ulike motiver er satt sammen. Dette gjør det enklere for deg å se hvilke som kan passe sammen.

Hvis du også går inn på «lag din bildevegg» så kan du selv legge inn de størrelser og motiver du kunne tenke deg på din vegg. Da, kan du skape deg din egen perfekte bildevegg steg for steg.

Jeg liker veldig godt mitt nye valg på en av veggene i stuen. Her har jeg brukt motivene «White Plant»,»Clematic Plant Grey» og «Skogafoss Waterfall. Jeg elsker mine nye plakater og ønsker å vise dere flere etterhvert på Instragram kontoen min. Desenio er blitt min favoritt når det kommer til det store utvalg av design og motiver. De er også flinke med å fornye seg ofte og det er alltid «nyheter» på vei inn til nettbutikken.

Som interiørkonsulent så bruker jeg ofte å anbefale DESENIO til mine kunder. Jeg synes det er veldig fint å kunne gi mine kunder hjelp til å finne «deres perfekte bildevegg» hjemme. Dette setter mine kunder veldig pris på.

TILBUD til deg:

I mitt samarbeid med Desenio så ønsker jeg å gi mine lesere og følgere en rabattkode fra 22.- 24.mai. 

Hvor dere får -25% RABATT på bestillinger innen denne dato. ( tilbudet gjelder ikke på rammer og «handpicked-/collaboration poters»)

Koden du skal legge inn ved bestilling er : IDYLL25

www.desenio.no 

 

No Comments

Post a Comment