«Det fonetiske alfabet»..

Copyright: idylloghim
Denne plakaten og det «fonetiske alfabet» vekker minner fra barndommen. Jeg er i den generasjon når det var populært å ha sitt egen radiosamband hjemme i stua…nei, ikke meg;) Men, min pappa satt en periode og pratet gjennom dette med mennesker fra hele verden og gamle fiskebåter til havs. Da gikk det i alta, lima , folkstrot osv….og alltid en avslutning etter hver setning med «over». Så denne kule plakaten skapte minner og fikk meg til å minnes denne perioden i livet:) Min bestefar var fisker da han levde og jeg kunne ofte høre stemmen hans i andre enden av radioforbindelsen når han var til havs. Det var spennende å høre hans fangst for dagen. Gode minner fra bestefar!
– Jeg har den glede av å få gi dere den muligheten til å vinne denne kule plakat på instagram.
Se inn kontoen min @idylloghim.
Flott giveaway i samarbeid med nettbutikken 
– KLEM-

Tags:
1 Comment

Post a Comment