Fotoshots for Rainydays støvler

Jeg fikk for en tid tilbake en flott forespørsel om å lage fotoshots til Rainydays nye nettside som skal komme denne uken. Jeg føler meg privilegert som har fått dette oppdraget og det har vært spennende.

Rainydays er et norsk merke gummistøvler til som passer perfekt til det skandinaviske været og med utsøkt design. Gummistøvlene finnes i flere flotte farger. Jeg fikk æren av å fotografere alle disse flotte modellene.

Når det skal fotograferes innendørs, så er det en glede å ha hvite gulv om rene omgivelser. Støvlene skal i fokus og skal se innbydende ut på bildene.

Det var veldig spennende å kunne fotografere utendørs, men mange utfordringer også. Det var kaldt og en av dagene så hadde vi 8 minusgrader og det var ikke noen behagelig opplevelse. Min datter var modell på dette oppdraget av fotoshots og det kan vel sies at hun frøs veldig mye.

Her på Karmøy har vi flotte omgivelser med hvite strender og flott gammelby «Søragadå» som ble våres sted å ta flotte bilder med fine bakgrunner. Bildene skulle kunne fremvises med alle naturen som hoved fokus utendørs og innendørs skulle også samme stilarten være med på bildene.

Prosjektet er nå fullført og jeg gleder meg til å se resultatet på den nye nettsiden til Rainydays. Den dyktige  webdesigneren fra Adesign skal stå for produksjonen av nettsiden. Hun har designet mange kjente bloggere, firma og leverandørers nettsider. Hun har også laget min webside for bloggen min.

Spennende å se resultatet. Følg med….

No Comments

Post a Comment