GOD MORGEN

 Våkner opp, forkjølet og tung i dag. Men, når morgentimene begynner å » stige på» , så kommer lyset utenfra strømmende inn vinduene og alt blir mye lettere. Da, er det deilig å sette seg ned med en god kopp morgenkaffe og tenke over hvor godt en har det.
I helgen så ble det en tur på interiør messen på Lillestrøm,  inntrykkene ble  mange og inspirasjonen stor. Trenden er mye lik den har vært det siste året, men fargene forandrer seg. Det er også mye mer mønster og enormt mye messing og bambus/ rekved.
 Jeg synes det er spennende å dra innom gjenbruken som vi har her i lokal området, å hver gang så kommer jeg ut med noe nytt i  posen ( eller gammelt kalles det vel;) . Her om dagen fant jeg disse lysestakene i svart jern. Hadde egentlig planer om å kjøpe meg en del lysestaker på gjenbruken i ulike størrelser og spray-lakkere disse svarte. Det er så vakkert med en stor «collage» av ulike staker samlet. I denne omgangen så fant jeg disse tre stykkene og trengte heller ikke å spraye de. Synes de passet godt jeg…? Det enkle er ofte det beste.
– La dagen i dag bli en god dag og sett pris på hver time den inneholder-

Ann Elin

No Comments

Post a Comment