Green on the wall

Fikk en » Grønn-ide» i dag. Jeg har virkelig forandret synet på grønne planter og fra å være en med få grønne planter hjemme så har hjemmet blitt fullt av grønne planter. Jeg er selvsagt » kresen «da og vet hvilke jeg liker best. Så hadde jeg da denne tomme og sterile nettingen i svart hengende på veggen i kjøkkenet og jeg merket at det ble mindre og mindre dekorering på den og at den forsvant bort. Så da brukte jeg mine små drikke glass fra Ikea og litt hyssing så «vips» så ble det en plante-vegg. Synes det ble veldig så bra jeg….

Hvis du undres på hvor jeg har fått tak i denne nettingen så er den kjøpt på Kremmerhuset for en tid tilbake, men du kan bruke armeringsjern også og spray- lakkere den. Glass kan du bruke de du finner, gjerne små syltetøy glass eller andre gjenbruks glass. Litt søtt og lage små lapper med navn på plantene også om du ønsker. Hva med «latinske navnet» på plantene du dekorere med. Jeg synes det er litt rart å se at denne mursteins mønstrede tapet på kjøkkenet aldri blir byttet ut, det er nesten rekord. For her i huset skiftes det ofte…. SMIL:) Men, denne passer så fint inn til stilen på kjøkkenet og får bli værende.

Today I got a good idea by making a plant wall. I had this empty and little decorated net that just hung so sad in the corner of the kitchen. So I found some drinking glasses with edge and hung up with string. So I decorated with my favorite plants. You can make this mesh wall and use old and jam-glasses. I love mye new «Green-wall» and it fits the wallpaper and mye style on the kitchen.

No Comments

Post a Comment