Hage og urter

 

Urter er en del av mine planter for sesongen og i hagestuen er allerede urtene kjøpt inn og satt i ulike keramikk potter. Jeg synes at urter en viktig del av hagen, men også dekorative både på bord og hyller. Og ikke minst den deilige duften som møter meg hver gang jeg åpner opp dørene til hagestuen. Her har de ulike urtene det veldig godt. De får mye lys og en behagelig temperatur i løpet av vår og sommeren. Nå kan de stå her og vokse seg store og klare til grillsesongen. Urter som «Rosmarin» og «Timian» bruker jeg mye i matlagingen min når det skal grilles.

I dag så har været her på Vestlandet vært bra og jeg har fått brukt litt tid ute i hagestuen, med en god kopp te og interiørblader. Det er så godt å sitte i kurvstolen min og finne roen. Jeg har mange interiørblader liggende ute i hagestuen og disse har ligget fra forrige sommer og er full av hage-inspirasjon. Nå gleder meg til å plante ut de flotteste planter og blomster i alle urner og kurver som jeg har liggende til hagen min. Flere urter skal få komme til og flere grønnsaks planter.

LA DET BLI EN GOD SOMMER!

 

No Comments

Post a Comment