Hagefest

 

Hagefest i hagestuen er noe jeg gleder meg til hvert år. Bordet dekkes til fest og koselige stunder rundt bordet. Når vi har en hagestuen som denne er vi heldigvis ikke avhengig av været.  Her kan dekke det koseligste bord og henge opp ulike favoritt lykter i taket og min favoritt «DIY- vimpel». Denne vimpel bukes flittig både utendørs og inne i hagestuen. Den laget jeg selv av voksduk i lin og det gjør at den tåler vær og vind. Taklampen har jeg lagt strøm til, men jeg kan også sette et stearinlys inni en glass sylinder for å dempe belysningen for kvelden.

Når jeg skal dekke et fest-bord så tar jeg det jeg kan finne. Brukte Norges-glass, glass vaser fra bruktfunn og marmorfliser til å sette glassene på. Det er også viktig med fine og sommerlige blomster i vaser og syltetøyglass. Mange koselige tekstiler og puter på stoler og benk. Her kan vi sitte langt ut i natte timer og kose oss.

En stor mugge med tappekran som er full av isvann, lime, sitron og sitronmelisse blader er så forfriskende til grillmaten og varme sommer dager. Så elsker jeg urte planter over alt i hagen, slik at det bare er å kutte av de smakene av urter du måtte ønske i maten.

Jeg er veldig fornøyd med stilen som jeg har fått laget i hagestuen. Den er en blanding av «Vintage» og «Home and Cottage» stil. Gamle bruktfunn som spisebord og trestoler, samt noen nye møbler blandet sammen gir den rette «finishen» på stilen i hagestuen.  De rustikke veggene gjør at uttrykket blir helt perfekt. Veggene er kledd med forskalings panel og malt i fargen «Mountain Weather 1277»  og gulvene er malt i fargen «Mineral Rock 1281» fra Nordsjø maling. Her er det godt og være. Nå trenger vi bare lange solrike sommerdager og lange kvelder.

 

Garden party in the garden-house is something I look forward to every year. The table is covered for parties and cozy moments around the table. When we have a garden-house like this, we are not dependent on the weather. Here we can cover the most cozy table and hang up different favorite lanterns in the ceiling and my favorite «DIY flags». This flag i can use both outdoors and indoors. I made the flags myself from fabrics that we can use even if its raining or if its windy outside. We love to spend many evenings in the garden- house and now i am just waithing for tne summer…. 

-Ha en fin søndag-

No Comments

Post a Comment