Antikk kommode

 I dag fikk jeg en gammel og slitt kommode komme opp på loftet.  Malingen har sprukket og flasset, men elsker stilen likevel. Som dere vet så er jeg glad i det rustikke og moderne sammen, samt at  hjemmet vårt bærer preg av mye etniske detaljer og møbler. Denne gamle kommodene ble en fin overgang inn til loftstua. Huset vårt er opprinnelig fra 1952 og ombygget 2 ganger på 80 -tallet til en mer moderne stil. Så nytt og gammelt preger huset, men det passer godt med både nye og moderne ting, samt gamle og antikke møbler. Alt trenger ikke være nytt og husk at gamle ting er de som skaper sjel i hjemmet.

Ellers er det søndag og det er stille i huset. «Mor» sitter her og jobber litt på kontoret med tegninger til kunder og dette trives jeg veldig mye med. Synes jeg har en «drømme-jobb». Etter tiden som har gått fra jeg startet firma så har jeg hatt mange ulike prosjekter. Alt fra oppussing av stue, nye moderne hus, hytter og sjøhus. Å, tenk så spennende! Ikke et hjem er likt, men en ting går igjen i alle hjem. ALLE ønsker blått i dag. Så jeg blir veldig glad og inspirert da, det plutselig er en kunde som sier «jeg vil ha grønt». Bare vent å se, en dag kommer det bilder på bloggen min av et fantastisk hjem i grønt, grått, beige og nydelige detaljer i svart og messing.

  • -Ønsker deg en fin søndag-
No Comments

Post a Comment