Gammel sjel..

Det har vært litt rolig fra meg på blogg innlegg denne uken som har gått. Men, bare sånn raskt innom så trenger ikke alt i hjemmet være nytt. Jeg er veldig glad i gamle ting også og denne gamle kommoden, som har » sett sine dager» har fått kommet inn på gangen i 3. etg. Malingen har sprukket og flasset, men elsker stilen likevel. Som dere vet så er jeg glad i det rustikke og moderne sammen, samt at  hjemmet vårt bærer preg av mye etniske detaljer og møbler, så denne ble en fin overgang inn til loftstua. Huset vårt er opprinnelig fra 1952 og ombygget 2 ganger. I dag har huset utenfra en moderne «funkis» stil fra 1980- tallet, så i 3.etg så bærer huset preg av det gamle og slitte. Så det kreves litt prioriteringer på hva som skal skiftes ut og hva som må pusses opp. Kan vel si det slik at vi har noen rom som gjenstår…. he he Men, hjemmet er fint » levelig» slik det er og jeg  elsker hjemmet mitt. Elsker å kunne pusse opp her og der. Så jeg tror nok at når den dagen kommer at jeg ikke orker å tenke mer på oppussinger så blir det nok et mindre nytt hus i vente…Hva tror du?

Det er søndag og det er stille i huset. «Mor» sitter her og jobber litt på kontoret med tegninger til kunder og dette trives jeg veldig mye med. Synes jeg har en «drømme-jobb».Etter tiden som har gått fra jeg startet firma så har jeg hatt mange ulike prosjekter. Alt fra oppussing av stue, nye moderne hus, hytter og sjøhus. Å, tenk så spennende! Ikke et hjem er likt, men en ting går igjen i alle hjem…ALLE ønsker blått i dag. Så jeg blir veldig glad og inspirert da, det plutselig er en kunde som sier…»jeg vil ha grønt». Bare vent å se, en dag kommer det bilder på bloggen min av et fantastisk hjem i grønt, grått, beige og nydelige detaljer i svart og messing.

  • -Ønsker deg en fin søndag-
No Comments

Post a Comment