Hvem er Idyll og Him..?

Photo copyright/ Idyll og him
I anledning mine 20.000 følgere på Instagram, så fikk jeg lyst og fortelle litt om meg selv og min blogg. Jeg er veldig stolt og takknemlig for å få den responsen jeg har fått og alle flotte tilbakemeldingene opp gjennom mine snart 3 år som blogger. TAKK til alle dere!
Dette er meg:
–  40 år, gift og stolt mor/ stemor.
–  Bor på sørvestlandet, på øya Karmøy sør for Haugesund.  
–  Utdannet og jobber som Interiørkonsulent på møbelbutikk. 
–  Aktiv og prøver å trene 2-3 dager i uken, de siste år driver jeg helst med jogging.
–  Viktigste i livet mitt er barna!
–  Lykkelig gift med Bjørn som også jobber i interiør/ salgs bransjen, å vi har felles interesse når det gjelder trender og oppussing. Selv om det som ofte blir jeg som får siste ordet når det kommer til valg av stil og detaljer i hjemmet vårt (SMIL) .
–  Liker ikke å bli tatt bilder av,  så det er veldig lite profilbilder av meg ute på nettet (SMIL) .
– ELSKER å fotografere og når jeg skal lage et innlegg på bloggen så tar jeg opptil 200 bilder og plukker gjerne bare ut 2-3 av disse, vil si jeg er nøye og ønsker å ha min personlige stil på bilder og blogg.
–  Jeg setter ikke av plass til de som ikke liker meg, eller aksepterer meg for den jeg er, men jeg har stor plass til de som gjør meg godt….
–  Følsom og tankefull person.
–  Vil si jeg er en «handy women» og lar meg ikke stoppe med det samme, jeg prøver meg på det meste.
–  SVAKHET: Det er flere ting.  Jeg er veldig «rastløs sjel», å pusse opp veldig mye, blir fort lei av ting. Liker ikke å sitte i ro for lenge, kan være litt for ivrig, sliter meg å konsentrere meg til å høre etter hva andre sier, litt for mye energisk (SMIL).
–  elsker å dekorere og stelle til koselig dekket bord til fest og trivelige anledninger med venner og familie.
–  Bruker ikke mye planter i hjemmet, men må alltid ha noe fint i 2 av vasene mine i stua. Svak for ulike strå og blomster med særpreg…
–  Pusser gjerne opp et middelstort rom på en dag!
–  Veldig lite farger i hjemmet og på klær, liker best det nøytrale. Men, favoritt farge er blått og jeg elsker svart/ hvit mønster.
–  Svak for rekved, naturlige elementer, bambus og keramikk.
–  Favoritt design er HAY, Tine-K og Muuto.
–  Liker moderne rette linjer, men også det orientalske/ etniske. Industrielle stilen er også en stor del av min interesse for stilart. 
– Tåler og se støv, men hater «rot». Liker ikke å legge i sammen klær og kaster mye klær rundt meg, slik er mitt «rot» (SMIL).
–  Min måte og slappe av er å gå en fin tur i marka, eller gå opp på loftstua med en godt kopp te og nyte stillheten. Dette rom er alltid ryddig og stille. «Mitt favoritt rom».
– Favoritt plagg må være skjerf og hvite sko…
– Når jeg investerer i noen nye møbler hjemme så selger vi de brukte for å kunne få kjøpt noe nytt! Bruker aldri over evne, men alt går på prioritering og mine/ våre fordeler på jobben og som blogger.
–  kan gjerne bruke ting om igjen, å spraylakkerer gjerne en favorittlampe flere ganger eller lager min egen dekor…
Så dette var litt om meg:)  Takk, for din oppmerksomhet og takk for at du følger meg på Instagram og bloggen. Det er nettopp du som gjør at jeg fortsetter…..
Posters fra Desenio.
– Ha en fin ny uke alle sammen-

3 Comments
 • Har en drøm

  25. oktober 2015 at 22:54 Svar

  Gratulerer med fine tall, vel fortjent 🙂
  Gøy å lese litt om deg og ditt♡

 • Gabriela in Andalusien

  31. oktober 2015 at 15:02 Svar

  Thank you for all the nice fotos ! Gabriela

 • Lola Agbejule

  13. februar 2016 at 21:46 Svar

  I love your pictures and blog. Where is your beautifull table from? I have been looking for one just like that!

Post a Comment