Kaktus favoritter

KAKTUS er blitt en av mine favoritt planter. Så på kort tid har jeg gått i anskaffelse av opptil flere varianter og størrelser. Trenden for 2017 forteller oss av vi skal tilføre det «Botanikk i boligen» og fylle hjemmet vårt med stadig større grønne planter og kaktus. Det er også lov å tilføre store trær inn i stuen. Botanikken vil prege smått og stort i både keramikk og store vaser i alle fasonger. Kunsthåndverk sammen med den marokkanske og etniske stilen er absolutt i fokus. Når vi tilfører flotte og grønne vekster inn i hjemmet vårt så minner de oss stadig på hvor nødvendig og vakker naturen er. Vi ser også at nesten alle trendsettere og leverandører bruker mye elementer og detaljer fra den marokkanske og etniske stilen. I denne stilen ser vi mye bambus, driv-ved, messing, keramikk, hånd-flettet kurver og mye mønster. Kelim er på full fart inn i hjemmene våre, både som puter og tepper. Vi ser også at det er mye botaniske mønster og blomster dekor på gardiner og tapet. Fargene som gjenspeiler seg i denne trenden  er brent terrakotta, grønt og gult, sammen med mye små mønstret blomster og striper. Jeg kan vel si at alt dette er perfekt for meg. Jeg liker også så godt disse finne vegg-lysestakene i Marokkansk stil og disse passet så godt inn over alle kaktus- favorittene mine.

Nå er vi snart kommet til APRIL, den fineste tiden på året. Nå er det fuglekvitter, trær og busker som springer ut og lukta ute er annerledes. Hmmm eller rettere sagt, jeg bor på landet så da vet jeg gått når det er blitt vår ja.. Jeg er veldig klar til å tilbringe mye tid i hagestuen nå og kan nesten ikke vente med på fylle alle krukker og keramikk med nydelige planter og ikke minst deilige urter.

Cactus has been one of my favorite plants and I’ve gone in the procurement of up to several varieties and sizes. The trend for 2017 tell us that we will supply the «Botany in the residence» and fill our home with increasingly larger plants, cactus and it is also allowed to inject large trees into the living room. The botanic  will affect large and small in both ceramics and large vases of all shapes. Artwork together with the Moroccan and ethnic style is certainly in focus. When we add great and greenery into our home so they remind us constantly how necessary and beautiful nature is.

– Ann Elin-

No Comments

Post a Comment