I LOVE MY TYPE //Posters giveaway

 

//Sponset innlegg//

I LOVE MY TYPE har lenge vært kjent for sine positive og livsbekreftende budskaper via plakater og grafisk design. Nå har de kommet med en helt ny poster kollektion hvor de har ved hjelp av pensler og maling utviklet et designet er håndmalt med flytende akrylmaling og tusj. Så etter mange timer og eksperimenter har de kommet frem til motivene som har et helt spesielt design. De er abstrakte og inneholder to serier som har fått navn «Keep it Natural» og Life Traces». Mønsteret kan fortolkes på hver sin måte eller skape sine egne assosiasjoner. Designet har en kombinasjon av struktur og enkle kontraster som taler for seg selv. I hver kollektion finnes det et flott utvalg hvor du kan lede tankene på naturens forunderlige verden og organiske mønster.

Det vi henger på veggene er i høy grad med på å fortelle hvem vi er. Hjemmet vårt er vår base og innredningen kan ha stor innflytelse på både humør og velvære. En god billedvegg kan inneholde flere stilarter som for eksempel det grafiske, det kunstneriske og det typografiske.  Jeg elsker å lage min personlige billedvegg og det er ingen tvil om at det kan synes på mine vegger og at det stadig blir nye hull. Men, jeg liker forandringene plakater kan gjøre med et rom og akkurat nå har jeg fått øynene opp for de abstrakte motiver og spesielt mønster med «pensel» strøk som design. Så for meg ble det ikke så vanskelig å velge riktige plakater til min stue denne gang. Jeg synes også at disse abstrakte plakater fortjente en litt større ramme en plakaten selv og valget ble hvit ramme på 60×80 cm. Det ble så NYDELIG!

Jeg vil i samarbeid med I LOVE MY TYPE vil jeg gi deg muligheten for å vinne en valgfri plakat på min Instagram konto @idylloghim. LYKKE TIL!

Klem fra Ann Elin

No Comments

Post a Comment