M O N D A Y….

 


Det er mandags-morgen igjen, en litt mer sliten enn ellers. Det er tøft å feire 40-års dag og det kjennes at jeg ikke er så ung lenger, selv om jeg føler meg yngre….fnis:)  Så denne morgenen måtte jeg ha litt ekstra til frokosten som disse deilige nøtte-kulene…..ja, det er lov å kose seg litt ekstra selv på en mandag. Jeg elsker den nye vasen fra Tine- K, en søt liten «den lille sorte»….
Jeg er så svak for strå i alle varianter, å de er like nydelige tørkede som ferske. Nå kan du høste inn nydelige strå til høsten. Her på vest-landet er det mange flotte strender fulle av nydelig strå.

August er snart over og vi stiger inn i de lune og koselige høstmånedene. Det merkes på lyset og sola ligger lavt på himmelen. Men, en sensommer skal enda være litt i vente på Vestlandet til helgen sies det….

– Fin mandag til deg-
 


Tags:
1 Comment
  • Har en drøm

    31. august 2015 at 08:15 Svar

    Strå er nydelig, desverre ikke like lett å finne her:(
    Den lille sorte er så fin, hihi, skulle ønske det fantes en liten hvit jeg, gjør det det tro?

    Ha en fin fin dag!

Post a Comment