Ny oppusset gjesterom.

Gjesterommet er ny oppusset igjen. Dette rommet har fått vært gjennom mange trender og stiler. Hver gang jeg blir inspirert eller ønsker å forandre på noe, så er gjesterommet et perfekt rom å forandre. Med litt maling og tapet så forandres dette rommet ganske raskt. Men, denne gangen må jeg innrømme at gikk lei av å tapetsere. Etter gjentatte forsøk å tapetsere i skrå-tak og en tapet som «rullet» over hodet, så gikk tålmodigheten slutt og jeg lukket rommet i flere uker får jeg forsøkte å bli ferdig igjen. Jeg forandrer som oftest et rom på 1-2 dager.

Gulvene ble lagt på ny i en veldig rimelig laminat som vi malte med gulv-maling «Diamond Floor» fra Nordsjø Norge. Jeg har veldig god erfaring med denne gulv malingen, den er robust og tørker utrolig raskt. Resultatet er veldig bra hver gang! Fargen som er brukt på den ene vegg til venster heter » Luftslott» også fra Nordsjø Norge.

Mønsteret på tapet som jeg har brukt er bare helt fantastisk vakker. Den består av «store rosett» mønster i en Indisk/ Etnsisk stil fra » Blend» serien /Storeys Wall. Den er så behagelig og harmonisk. Jeg får en » beachhouse» følelse når jeg er ikke dette rommet og jeg tror våre gjester får en god opplevelse og avslappet tid. Sengetøyet er i vasket bomull og lin, samt rene og hvite nyanser.

Hodegavlen er laget selv av vær-bitte euro paller. Liker så godt det rustikke uttrykket og det er så fint sammen med alt det hvite.

Nå kan gjestene bare komme på besøk og rommet står klar. Det er også alltid følelse av «palmesus» her både i vaser og på vegger. Elsker disse posters som jeg anskaffet før jeg begynte på oppussingen, de er perfekt til tapet og stil.

 

-Ha en fin sommer-

No Comments

Post a Comment