Ny Sara sofa

//Sponset innhold//

En ny hvit sofa er kommet opp på loftstuen og denne har jeg ønsket meg den lenge, så nå er den endelig her. Den er i hvit lin, avtagbart stoff og med en deilig Lux Comfort. Den er romantisk og også elegant på samme tid. Den har et fint navn » Sara» som passer den veldig godt og er spesial bestilt gjennom fra leverandøren SITS. ( Bohus)

 Den gamle sofa har fått et «nytt hjem» og vet den blir tatt godt om. Det er nå slik at når en jobber i møbelbransjen og er i overkant interessert i møbler og trender. Ja, da blir det at en skifter ut mye oftere en andre og neste eiere får et møbel som er lite brukt.

Denne «lyse» og rene loftstuen er og blir min favoritt plass i hjemmet. Dette er en rom som benyttes for tilbaketrekking for seg selv, eller en koselig stue som blir brukt ved gjestebesøk. Stilen her oppe kjennetegnes som «Marokkansk» inspirert og stilen strekker seg ut i flere rom etter hvert. Det er så spennende at denne trender fortsatt er høyaktuell.  Og de ulike interiør leverandørene har mye i denne stilen i sitt sortiment. FINT FOR MEG og mange av dere andre som elsker denne stilen.

 Det er flere som har spurt meg angående dette med å male gulvene hvite. Jeg har et eget innlegg for dette i «Referanser» øverst på siden min. Spør meg gjerne på mail om det er noe du ønsker svar på eller hvor produkter i dette rommet er kjøpt. Jeg blir så glad og takknemlig for all positiv respons og for at du tar deg tid til å «titte» innom.

A new white sofa has come up in the attic room and the couch has been on the wish list long, so now is the final here. It is in white linen, removable fabric and with a delicious Lux Comfort. It is romantic and also elegant at the same time. It has a nice name «Sara» which fits very well and are specially ordered through from supplier SITS.

The old sofa has been given a «new home» and know it will be well taken of. It’s now so that when working in the furniture industry and is in excess interested in furniture and trends. Yes, then it becomes a replacing more often than others and the next owners get a piece of furniture that is rarely used.
No Comments

Post a Comment