NYTT KONTOR.

// Sponset innlegg//
Dette prosjektet med å få laget meg et nytt kontor og walk-in garderobe har tatt lang tid. Vanligvis så pusser jeg opp på en helg eller bare noen dager, men tiden har ganske enkelt ikke strukket til.
Men, nå endelig er jeg i mål med mitt rosa og hvite kontor, virkelig et» jente rom» som jeg kan strekke meg tilbake til når jeg skal tegne eller drive allslags hobby prosjekter. Rommer skiller seg også litt ut i fra den rustikke og etniske stil blandingen jeg liker.
Rosa farge på veggen er «Vintage Pink».  Tak og de andre hvite vegger farge » Nøytral Hvit» begge fra Nordsjø Norge og gulv malt i malingen Diamond Floor også fra Nordsjø Norge ogfarge » Klassisk Hvit.

Plakatkalender på 50×70 cm  i hvit ramme og rosa «Turnable Wall Calender» kommer fra den danske leverandøren Visse Vasse. Jeg har vært så heldig og få lov til å presentere denne for mine trofaste følgere, Hvis du vender om den rosa kalender så er den mint farget på andre siden.
Du finner mer info om disse flotte kalendere på  www.vissevasse.dk 

  
Bilde/ Kilde @vissevasse
Bilder / kilde @vissevasse

Copyright / Idylloghim

I dette rommet så har jeg vært så heldig å få opp en flott design tapet. Denne mønstrede tapeten er en av flere i serien «Skandinavisk Designers II» hos Borge tapeter. Selveste designeren Arne Jacobsen står for flere mønster. Det vil si at før Arne Jacobsen begynte sin karriere ved å lage mønster på tekstiler, noe som er nytt for oss alle , da vi forbinder han med møbler og annen flott interiør design.
Borge tapeter har fått laget sin egnen kollektion fra mønster som stammer fra hans tidligere tekstiler.
Bilde / Kilde @borgetapet
Bilde/ Kilde @borgetapet
Klem fra Ann Elin

No Comments

Post a Comment