«Pust av Marokko»

//Sponset innhold//

Inspirasjonen min tok overhånd igjen og denne gangen var det atter en gang soverommet det gitt utover. Har lenge hatt ønsker om å lage et soverom som har en marokkansk stil og naturlige beige toner. En seng full av deilige tekstiler i lin og «vasket bomull». Denne gangen hadde jeg lyst å prøve noe nytt innen maling så jeg har rett og slett malt vinduer, dører og mitt garderobe skap i samme farge som veggene de omgis av. En grå/ beige farge som passer perfekt i lag med de 2-delte veggene. Nå er rommet ikke er så stort så ble dette mye roligere og alt «flyter» sammen i hverandre. PERFEKT!

Noen av veggene er som dere ser delt inn i 2 farger og overgangene er ikke helt «snor-rett» linje, men gått over med naturlig pensel strøk slik som vi ser mye av i Marokko.

Fargekodene som er brukt her er fra et nytt inspirasjons-fargekart fra Nordsjø Norge. Den lyse øverste er «Målløs» ON.00.86 og den nederste » HOP Grey Sand» , samt dører/ vinduer og skap er i «Luftslott» FN.02.77 malt i en X-tra matt finish. Nattbordene er egentlig bambus krakker fra Madam Stoltz ( Ark – interiør.no) , som jeg har satt et hvit keramikk fat over og lampene er spray lakkert hvite. Taklampen er en kurv som jeg har hatt stående på badet. Den ble perfekt som ny lampe og den gir et utrolig «spill» i taket og rommet om kvelden. Vegglampen i børstet messing og det fine marokkanske speil er absolutt favoritter her i rommet. De setter «siste kronen på verket» fra Tine- K Home (Ark- interiør.no)

My inspiration took control again and this time it was once again the bedroom given beyond. Has long had a desire to create a bedroom that has a Moroccan style and natural beige tones. A bed full of delicious fabrics in linen and «washed cotton». This time I wanted to try something new in paint so I simply painted windows, doors and my wardrobe closet the same color as the walls they are surrounded by. A gray / beige color that fits perfectly together with the 2-piece walls. Now the room is not so big but now its feels good and everything «flows» along with each other.

 

 • -Ha en fin dag-

2 Comments
 • Line Dickhausen

  30. mars 2017 at 09:25 Svar

  Heisan:)
  For et nydelig soverom! Hvor har du fått tak i de deilige stripete putene og matchende teppe?
  Mvh Line

  • Ann Elin Soroy

   30. mars 2017 at 11:34 Svar

   Hei, Line. Disse deilige lin puter og teppe er fra Eightmood ( Bohus) . Ha ein fin dag. Klem Ann Elin

Post a Comment