Påske bordet.

Et fint pyntet bord til påske gir stemning og hygge rundt bordet. Både med venner og familie. Dette året er bordet mitt preget av det hvite og nøytrale. Det rene og enkle. Jeg liker så godt hvit lin tekstiler og naturlige detaljer. Jeg finner frem det du har liggende rundt i skap og esker.  Bordkort i ulike budskap og tekster lager jeg som ofte mye selv og gjemmer i en boks etter bruk. Jeg kjøpe for noen år siden et stempel hvor jeg skifter ut bokstaver etter behov. Jeg stempler kort, konvolutter og bordkort ulike tekster. Så med litt hyssing og noen små fjær så er servietten klar til bordet. Så må vi ikke glemme fjærene som hører påsken til. «Egget» på bordet laget jeg for noen år siden av gips.

Små og søte glass vaser kan jeg aldri få nok. Jeg har også funnet slike på brukt- butikker og da har de sin egen sjel. Et bord full av små vaser og ulike lysestaker er utrolig dekorativt. Ute i garasjen har jeg funnet en mengde rester av små marmor fliser som ble brukt til badet vårt nede. Nå er de kommet inn på bordet som små bord brikker under glassene mine. Så måtte selvfølgelig en kaktus få komme på påske bordet også. Synes den passet fint inn til påske jeg.

 

Påsken min i år blir tilbrakt hjemme med familien. Vi skal nyte fridagene og bare slappe helt av. Legge bort arbeid og tilbringe, forhåpentligvis tiden ute i hagestuen og i sola. Så i år drømmer jeg om fint påske vær.

 

No Comments

Post a Comment