Reportasje i Boligpluss

 
Så var Boligpluss magasinet her og jeg har aldri før gledet meg så mye…. 

I Januar 2015 så hadde jeg en fantastisk fotograf Shanti Broeng på besøk helt fra Danmark, hun hadde fått oppgaven til å lage en reportasje og fotografere hjemmet vårt for et Tysk magasin Sweet Living.
Like etter hun hadde vært her på besøk så fikk jeg også beskjed at hun hadde solgt bildene til norske
BOLIGPLUSS…Så nå er det kommet (snart i butikkene også) …
Jeg ble så » hoppende» glad og samtidig overrasket. Tenk, jeg skulle få muligheten til å vise mitt hjem og hva jeg holder på med som hobby og lidenskapen min for interiør og trender. Jeg elsker hjemmet mitt ALLTID, men for noen stilles det nok noen spørsmålstegn hvorfor jeg endrer så mye. Da, kan jeg si at jeg bare er sånn og har alltid hatt en «brennende lidenskap» for å alltid gjøre litt små og større forandringer . Når jeg blir inspirert og har lyst til å sette i gang et prosjekt så BARE gjør jeg det. Kanskje litt til besvær for noen , men også til glede og inspirasjon for andre.
Jeg kan ikke få takke mine fantastiske lesere og følgerne på Instagram, deres nydelige tilbakemeldinger og «likes» på IG gjør at jeg bare ønsker å fortsette og gjør meg så glad hver dag…..TAKK:)

Moro og også ha fått muligheten fra Boligpluss til å ta 3 egne bilder selv til denne reportasjen (soverommene) …

Jeg gjør alt dette kun på hobbybasis og elsker det! 🙂

-S T O R-
klem fra
Ann Elin 
1 Comment
  • Har en drøm

    20. mars 2016 at 12:45 Svar

    Hurra for Ann Elin!! Du er så flink:)
    Dette var kjempegøy, gleder meg til å se i bladet 🙂

    Ingen tvil om at du inspirerer veldig med hjemmet ditt, jeg elsker det 🙂

Post a Comment