Sollyset er kommet..

Oppsummering av uken som har vært. Den har vært innholdsrik, mange nye prosjekter og utfordrende oppdrag.  Så starter en ny «fri-helg» og en nydelig og solrik dag. Tror flere enn meg kan si at vi har kunne føle våren, høre den og se den i dag. ?. DEILIG. Godt med en dag hvor du kan våkne til et rolig hus og kose seg med kaffekoppen, nyte stillheten og «labbe» rundt i pyjamasen. Men, i dag har jeg også truffet nye og gamle kunder og slått av en prat med en god» blogg-vennine». Så ble det nå slik at mens vi står der og prater så kunne jeg ikke unngå å se dette nydelige store keramikk fatet. Upps…så ble det med hjem og fristelsen tok overhånd igjen og lommeboken «gispet».

Fatet ble veldig vakkert hjemme og mine favoritt lysestaker fra et «bruktfunn» ble nydelig samlet sammen med mange kubbelys. I morgen skal jeg på «Fotoshot» i en hytte på fjellet og på veien opp må jeg innom min favoritt interiør butikk. Det kommer nok noen bilder fra både oppdrag og butikken…

The big dish in white in pottery was very beautiful at home and my favorite candle from a «reuse» was lovingly with many collected candles. Tomorrow I’m going to «Photo Shot» in a cabin in the mountains on the way up I have to stop by my favorite interiors shop. There will probably some pictures from both the mission and the shop …

Ann Elin

 
No Comments

Post a Comment