Spalte i magasin.

I denne månedens spalte av Vi bygger nytt så skriver jeg om trender og tendenser 2018 innen møbel og interiør. I spalten denne gangen omtaler jeg den «snille trenden» som består av rolige omgivelser, naturlige elementer, sarte farger og ingen overraskelser.

Vi har en stund sett at tendensene går mer mot naturfarger og bruntoner, mørkere vegger og møbler, samt at det skal være mye mer farger. Da, har vi tenkt at nå er det hvite og lyse ut. Men, det er det så absolutt ikke.

Denne trenden som jeg vil frem til gjenspeiler naturens harmoni, botaniske mønster, naturlige materialer og ton i ton farger. Gjerne mye beige, hvit og svake brune nyanser. Keramikk og håndlagde elementer og møbler. Nordisk og skandinavisk design. Myke og behagelige tekstiler. Alle rom skal flyte sammen i en indre ro. Det skal ikke være store overraskelser, men følelse av indre ro i rommene.

Marmor, glass, lyst tre, keramikk, håndlaget og ekte materialer i er fokus.

Teppe fra Gulvex ( Bohus) heter «Charles», Sofa heter «Lena» fra sits, Fotokunst fra Printler

 

Mange som har følgt meg gjennom bloggen og instagram vet at hjemmet vårt ikke har mange farger og overraskelser. Og sikkert mange har tenkt at hvit må nå være på vei ut av trendbildet, men dere lesere som elsker denne stilen må bare holde fast på den.

Som interiør konsulent så kan jeg nå anbefale de som bygger store moderne hus og huske at dere kan gå for denne snille og rolige stilen. Mange flotte tekstiler og behagelige sarte fager. Mange natur toner og mye lyst tre. Gjerne lyse gulv og mye lyse møbler, flette inn spennende materialer på vegger og tak. Spile tak er en stor trend og en- stavs parkett lagt i «fiskebens-mønster». Gjerne store fliser som ser ut som marmor eller stein. Brystningspanel kommer for fullt inn igjen, samt brede gulv lister og taklister. Gjerne males det i samme farge både vegger, lister og brystningspanel. Nydelig harmoni.

Så må dere ikke være redde for å kjøre det moderne sammen med det klassiske. Dette er spennende.

Plakat «Måker» fra typer.no

Så tenkte jeg at dere kunne få vite litt om hva som skjer med meg og bloggen for 2018. Det er mye spennende så skjer rundt meg for tiden. Da, jeg startet med mitt eget foretak som Interiørkonsulent så har alt bare gått riktig vei. Jeg har stor respons og mye flotte prosjekter som er fullført og som er under arbeid. Kundene mine har vært fantastiske og gitt meg mye god omtale. Får ikke takker dem nok!

Når det gjelder bloggen min så har den ikke fått første prioritet for tiden, men den har vært min «byggesten» for alle de muligheter jeg har fått og opplevelser.

Bloggen min fortsetter som en viktig del av mitt interiørkonsulent firma. Men, den vil gå over til å bli en firma side på sikt, med mye info til kunder og lesere. Samt bilder fra ferdig stilte prosjekter, info og inspirasjon på trender og ideer.

Jeg har også mage fotograferings oppdrag både for firma og leverandører. Dette vil blir enda større fremover. Jeg har gode samarbeidspartnere som vil følge meg videre i 2018 og flere er på vei.

«Idyll og him» putene mine vil også blir med videre og i flere utgaver i begrenset antall etter trender og stil. Nå vil velur puter i sarte farger som rosa, sand og terracotta komme nærmere sommeren. Det vil også bli flere kjente bloggere så får sine puter hjem til seg for fotoshots.

Så jeg kan vel bare si jeg gleder meg til 2018.

 

 

No Comments

Post a Comment