Speil i fokus

Speil i fokus er riktig. Det er veldig populært med speil for tiden og alle hjem har opp til flere. Men, i dag er ikke bare speil til nytte, men også som dekor. Det vil si at vi henger flotte og dekorative speil på veggen som vi henger opp bilder. Jeg har selv gått i anskaffelse av en flott «Savoy» speil uten ramme i størrelse Ø80cm.

Vi kan dekorere med speil og vi kan skape ekstra fokus i rommet. Når vi henger opp en speil i et rom så bør vi tenke på om det e er noe vi vil at speilet  skal «fange» opp. Gjerne har du en skjenk som du ønsker å ha en speil over. Så kan dekoren du har på skjenken kan være med på å forstørres i speilet. Det blir enda flere av de flotte lysestakene du har i ulike høyder som speiles igjen. Da, blir effekten dobbel. Eller at du ønsker å få frem den flotte veggen du har på motsatt side. Du vil rett og slett at fargen på veggen skal komme frem i speilet og gjenskape de putene i samme farge som du har i sofa som du ser når du kommer inn i rommet.

En speil kan skape mange effekter og gjenskape mange effekter i et rom. Jeg synes alle stuer fortjener en speil jeg….

I stuen min så hengte jeg opp dette speil over en skjenk som henger på vegg. Jeg liker det rene og «svevende» uttrykket det gir i rommet og stuen ble helt forandret bare ved hjelp av et speil.

Når jeg står oppe på kjøkkenet som er en halv-etasje opp så kan jeg se ned på speilet og i speilet så gjenskapes de fine plakater jeg har på veggen på andre siden. Nydelig effekt virkning og fin fokus i rommet når vi kommer ned i stuen.

Jeg jobber mye som interiørkonsulent med kunder som i dag ønsker seg mange speil på vegger og i ulike rom.  Rommene blir unike og de kan fremheve farger og virkninger så mye mer enn vi aner. Hvis du velger messing ramme på en rund speil så er den også en kontrast.  Og velger du svart ramme så kan den få et «hardere» og mer effekt sammen med andre bilder og plakater. Mørk vegg og speil med svart ramme er nydelig!

Takker, for oppmerksomheten. Ønsker dere en fin dag!

 

 

.

 

 

No Comments

Post a Comment