Stue i vårlys..

Nå er endelig lyset som vi har lengtet etter disse lange månedene tilbake. Det er så godt når det er enda lyst når jeg kommer sendt fra jobb. Jeg har ikke vært så veldig ivrig på bloggen den siste tiden, men jeg må innom en gang i blant og si «hei»:)
Det er en kortere uke og snart helg igjen. Jeg gleder meg til denne helgen da det blir en liten weekend tur til Malaga By…Skal bli godt å føle våren på kroppen. Jeg elsker å gå å vandre i gamlebyen og ta seg en deilig kopp kaffe på en koselig liten kafe og høre de spanske tonene, samt se på folket.
Storby ferie er deilig:)
 
– Takk, for at du tittet innom-
 
Ann Elin
 


Tags:
1 Comment
  • Har en drøm

    7. april 2016 at 20:35 Svar

    Lekkert!!♡
    Er ikke så aktiv på bloggen lenger jeg heller, men klarer ikke å gi slipp, syns jo det er mye hyggeligere enn insta, og man får jo lagt ut litt flere bilder 🙂

    Ha en fin helg, og god tur til Malaga, så D I G G 😉

Post a Comment