Teppe trenden

 

 

Teppe trenden er mer spennende enn den har vært på lenge. Tendensene og trendene peker mot velour i møbler og tekstiler. Så tepper i viskose som ser ut som velour er virkelig et «must» for 2017/ 18. Teppene skal skinne og være et løftende blikkfang i alles hjem. Finnes i mange størrelser og et mangfold av farger og uttrykk. Teppene i dag skal også være store. De skal dekke langt utover gulvet og ramme inn møblene. De skal også være like mye i fokus som selve møblene og dekoren rundt.

Jeg gikk i anskaffelse av et av disse fantastiske viskose/ bambus teppene i vinter og bare elsker det. Rommet får en utrolig glød og sofa gruppen løftes av den nydelige glansen. Jeg valgte et veldig lyst teppe, men det er også mulig med mørkere tepper selvsagt. Jeg har også fått så utallige spørsmål om hvor jeg har fått tak i disse flotte runde bordene. De er fra Sits og heter så vakkert som «LOVE Table». De finnes i mange farger og 2 størrelser.

Kilde/ http://www.sukhi.

En annen teppe trend er Nomade tepper og håndknyttede tepper med Marokkansk mønster. Disse har vi sett tendensene til i et par år, men det er nå de kommer for fullt hånd i hånd med all den flotte etniske og marokkanske stilen. Her var jeg tidlig ute og allerede byttet ut flere tepper allerede hjemme. Men, over her er eksempel på et av disse teppene i marokkansk stil. Teppene som også er med i tiden er «Vintage» tepper. Teppene skal virke slitte og ofte i «Patch work» mønster. Overflaten er rustikk og kan virke slitte. Disse tepper er aldeles nydelige og jeg vet at det ville komme et hjem til meg også.

Så det er bare å glede seg og finne ut hvilken stil som passer deg og ditt hjem. Butikkene kommer til å være fulle av disse «herlighetene» av tepper.

 

The carpet trend is more exciting than it has been for a long time. Trends and trends point to velor in furniture and textiles. So carpeting in viscose that looks like velor is really a must for 2017/18. The carpets should shine and be a lifting gaze in everybody’s home. Available in many sizes and a multitude of colors and expressions. The carpets today should also be big. They will cover far beyond the floor and hit the furniture.

 • – Ha en fin dag-
2 Comments
 • Katrina

  18. august 2017 at 20:50 Svar

  Hei:) så fine bilder og gode tips. hvor er viskose teppet fra? Hilsen Katrina

  • Ann Elin Soroy

   18. august 2017 at 20:53 Svar

   Hei. Teppet i Viskose/ Bambus heter Charles fra Gulvex. Kan bestilles på forespørsel hos Bohus og Fargerike

Post a Comment