Trend 2015 inspirasjon..

 
Trendene 2015/16 er så mangt, men en av de retningen den peker er mot det naturlige skandinaviske, designmøbler i lyst treverk, marmor (spesielt grønn marmor), messing, funksjonelle møbler, betong, håndverk i keramikk…..
Mange undres kanskje hvilken farge de skal bruke i hjemmet, kan jeg ikke bruke hvitt lenger? Ja, det kan du svart og hvit er en base til alt annet. Bruk gjerne sarte og støvete jordfarger i beige, brun eller hva med årets farge 2016 Ochre Gold. En fantastisk gul farge som er dus og har en anelse av grått i seg. Jeg har malt min sønn sitt rom med denne fargen og det er så lunt og varmt, sammen med hvite gulv og kontraster i svart og natur…PERFEKT blanding!
Når du bruker disse lune naturlige farger så blir det så rent og naturlig varmt. Bland inn lyst treverk og gjerne marmor, samt betong. Det er bare aldeles nydelig og utrolig tidløst..
 
«Gull og glimmer» er dette på vei ut av trendbildet….nei, så absolutt ikke, men det er mer messing som dominere. Det ser ut som om kobber er litt på vei tilbake nå. Messing håndtak på kjøkkenet er en stor trend nå og veldig lekker detalj til et «livløst kjøkken» eller bare til det nøytrale kjøkkenet eller skjenken i stua…
Håndlaget keramikk er et stort «must» nå og det er mye nydelig å få kjøpt. Nå er det på tide og oppsøke håndverk og keramiske kunstnere rundt om i Scandinavia på jakt etter noe helt eget og håndlaget.
 
 
Dette funksjonelle «Turnning Table» bordet i lyst treverk fra Menu er aldeles vakkert… Plakaten er fra » I love my type «. Grafiske plakater eller plakater med ord og bokstaver er ikke over, men nå skal det være «glimmer» i skriften….
 
 
Kilde Vakrehjem / messe bilder
 
Her på bildet over ser dere den riktige blandingen av trenden 2016 , naturlig og delikat!
Helt meg!!:)
 
– Klem Ann Elin –

1 Comment

Post a Comment