Vårens farger 2016 /prosjekt gjesterom

Fargekoder C8.04.67 (lys støvrosa) og C9.13.37 (brent terracotta)
.
-Farger til å føle behag og varme for sjelen….-
 
Nok en gang så ble jeg så inspirert til å forvandle et rom og dette ble gjesterommet vårt. Dette rommet kan jeg raskt forvandle på en billig og enkel måte når jeg måtte ønsker og kjenner at impulsiviteten tar overhånd:) Fargene jeg har valgt er våren- sommeren 2016 fargekart fra Nordsjø. Det ble også en «ombrevegg» her i dette rommet på den ene veggen og det ble en varm stemning, med innslag av etniske detaljer, selvlaget hode-gavl (DIY) av euro-paller og moderne lamper på nattbordene som jeg sikkert snart kommer til å spray-lakkere. Kanskje en lys grå farge eller hvite? Ting kan brukes om igjen…
Taklampa blir nok et prosjekt jeg kommer til å gjøre noe med senere, har en ide her som jeg vil prøve meg på.
Alle tekstilene lå gjemt i klesskapet, for jeg kaster aldri noen puter eller putetrekk. Har mange godt lagret og de fleste kommer frem igjen eller blir gitt til venner og kjente:):)  
Vi malte også gulvbelegget her i høst og det fungerer kjempebra, vi brukte «Diamond Floor» fra Nordsjø. Det ble bare et prøveprosjekt for oss, men på sønnen min sitt rom vi også malt gulvbelegg også og der sitter han og «ruller» en kontorstol hele tiden og det er ikke en ripe i malingen! Ser ut som om alt kan males, bare en bruker riktig maling og gjør et godt forarbeid. Nå er alle gulv i hele huset malt hvite og «I LOVE IT»:)
 
«Ombre- painthing» er en enkel teknikk og gjøre selv. Mal den fargen du ønsker øverst først på halve veggen eller hvor langt ned du ønsker overgangen skal være. Så maler du den andre fra bunn og opp før den øverste er tørket. Etterpå så bruker du en myk og bred malingsbørste og drar malingen over hverandre forsiktig og gå deretter med en myk klut for å få en mykere overgang. Her er alt hvordan du selv ønsker at veggen og overgangen skal se ut:) Lykke til!
 
– Klem fra Ann Elin-

No Comments

Post a Comment