Vårtegn i keramikk.

 

Nå er vi kommet inn i en av vår-månedene og vi ser at dagene er lysere og lysere. Sola sitter høyere på himmelen og vi går riktig vei mot en herlig tid. Jeg kan ikke vente med å kunne tilbringe tiden i «den lille hytta» vår i hagen. Ja, jeg kaller hagestuen vår det. Her er det så koselig året rundt, men må vel innrømme at jeg liker den best når våren kommer og det er lite mer varme fra solen. Jeg synes det er så koselig å kunne dekorere etter årstidene her ute og nå er det løkblomstene og påskeliljer som ligger i fokus.

Så har jeg fått sånn » Elsk » på denne nydelige keramikk serien og urner fra TINE- K Home ( Ark- Interiør) og har i ulike størrelser og former. Disse rundere er helt nye i år og perfekte til våren løkplanter. Når våren kommer og påsken nærmer seg så er dekoreringen min litt mer annerledes enn midt på sommeren. Plantene taler for seg og tekstilene endres også. Nå rundt påsken så er det frem med reinsdyrskinnene, ull tepper, brunere farge toner puter og mange lykter. Tror at når sommeren nærmer seg så forandres hagestuen til en litt mer » Marokkansk – stil» ….Hva tror du?

-Ønsker alle en fin uke-

No Comments

Post a Comment