«Velour» på møbler og dekor.

«Velour» stoff på møbler er i stor fokus for 2017/ 18. Denne type stoff har vært med oss i flere generasjoner i ulike former og mønster. Og nå vil vi finne dette i alle typer stilarter og uttrykk.  Unge som eldre blir påvirket av denne flotte trenden og hvor enn du går i butikker så finner du noe i dette fantastiske stoffet. Det finnes flere ulike typer velour. Noen kan være «flammende» i mønsteret og andre kan være rolige. Det finnes også noen med veldig glans og grovere veving. Fargevalgene er enorme og flotte, alt fra støvete nyanser og sterke klare farger.

Trenden innen møbel og interiør er utrolig flott den høsten og vinteren. Det er snart ikke en ting det ikke er mulig å få tak i innen møbelbransjen.  Derfor kan det være vanskelig å bestemme seg for hva en skal velge til hjemmet ditt.

Det er også lov å ha mye Velour i  hjemmet nå. Da mener jeg at du gjerne kan ha både stoler og sofa i Velour i samme rommet. Gjerne i ulike strukturer og farger. Fint å blande sammen det rustikke og det rene. Uansett om du har en Retro, Rustikk, Moderne eller Klassisk stil så passer dette stoffet inn. Du kan til og med kle opp sengen og hodegavl. Gulvtepper i viskose/ bambus som du ser på bildet hos meg er også det mest eksklusive du kan få nå.

Når en bruke støvete og duse farger så kan Velour være med på å gjøre rommet mer spennende og stilrent. Eller du kan gå for skarpe farger sammen med lyst treverk og rekved. Og det er utrolig flott å bruke naturlige elementer som marmor, stål, betong og blande metaller. Disse elementer er veldig flotte og kan gi riktig uttrykk og stil i rommet.

Min gamle «Alex» stol er nå byttet ut i flott og lun Velour. Stoffet er «Classic Velvet Light Grey». Dette ble virkelig nydelig til alle rosa og lyse farger i hjemmet vårt. Jeg har blitt så forelsket i dette nydelige stoffet. Så både puter, gulvtepper og møbler er trukket med dette. Atmosfæren dette gir er til å ta og føle på og alt virker så «snillt»…. Så jeg anbefaler deg å gå i anskaffelse av V E L O U R….

-God kveld –

 

No Comments

Post a Comment